CRVENO-BELI POSLALI PORUKU OBRADOVIĆU, za Zvezdu ne bi bilo većeg motiva od OD TOGA DA ŽOC UZME CRNO-BELE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • CRVENO-BELI POSLALI PORUKU OBRADOVIĆU, za Zvezdu ne bi bilo većeg motiva od OD TOGA DA ŽOC UZME CRNO-BELE!

Milan Dozet, član skupštine KK Crvena zvezda i bivši igrač večitih beogradskih rivala, prokomentarisao je potencijalni dolazak Željka Obradovića na klupu Partizana.

Italija je bez problema dobila i Tursku i Švajcarsku, a kako igra, Vels danas (18.00) neće predstavljati nikakav problem, iako Ostrvljani u meč ulaze sa sjajna četiri boda. Kvot na Azure je 1,52, a na duplu šansu X2 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Vels.

Partizan je imao lošu sezonu i crveno-beli su u ovoj sezoni imali pravo rivalstvo samo sa ekipom Budućnosti, pa bi povratak Obradovića bio sjajna stvar za srpsku košarku i sam Partizan.

- Povratak Željka Obradovića u Partizan, bi bila neverovatno velika i bitna stvar za našu košarku. Konkurencija je uvek bitna i poželjna za napredak a za Zvezdu ne bi bilo većeg motiva od ovog. Moje mišljenje - napisao je na Tviteru Milan Dozet.

Neverovatno je da ima i onih koji u Srbiji šire ljubav prema svom klubu i to bez imalo mržnje prema onom drugom. To je verovali ili ne rariret ili ono koji tako misle ne dobijaju publicitet.

SD

Komentari