NAJMOĆNIJI MENADŽER RADI ZA SRBIJU, VEĆ JE "UBIO" AMERE, KANADU, AUSTRALIJU! Sve čini da "orlovi" uzmu zlato?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NAJMOĆNIJI MENADŽER RADI ZA SRBIJU, VEĆ JE "UBIO" AMERE, KANADU, AUSTRALIJU! Sve čini da "orlovi" uzmu zlato?!

Sve smo bliži početku Mundobasketa u Kini koje već sada izaziva veliku pažnju. Mnogi su isticali da će ovaj turnir biti jedan od najatraktivnijih ikada zbog velikog broja zvezda koje će igrati, ali se situacija menja iz dana u dan. Mnoge selekcije ostaju bez najboljih igrača iz neobjašnjivih razloga, a svi otkazi imaju jednu zajedničku stvar - agenta Riča Pola.

Ovaj čovek trenutno važi za jednog od najboljih menadžera u Sjedinjenim Američkim Državama i očigledno je njegova umešanost odlučila da mnoge reprezentacije budu oslabljene u Kini. Pre svih SAD, Kanada i Australija. Svi pomenuti timovi su ostali najboljih igrača.

SAD je ostao bez moćnog Entonija Dejvisa koji je odlučio da se posveti pripremama sa Los Anđeles Lejkersima, to je očigledno izazvalo lančanu reakciju pošto se odmah potom povukao Džejms Harden, a zatim Erik Gordon i Si Džej Mekolum.

Naravno, Dejvisov agent je Rič Pol, a kako stvari stoje vrlo je moguće da i Kajl Kuzma odustane od nacionalne selekcije pošto se šuška da prelazi upravo kod Pola, inače velikog prijatelja Lebrona Džejmsa.

Kanada je zbog Polove intervencije iza kulisa ostala bez Endrua Viginsa i Tristana Topsona, Australija sa druge strane nastavlja bez Bena Simonsa koji je potpisao mega ugovor sa Filadelfijom uz pomoć Riča Pola.

Očigledno je njegov utica veliki u svetu košarke.

Mnoge nacionalne selekcije neće biti u sastavima u kakvim se prvobitno očekivalo, mnoge ali ne sve. Srbija u Kinu stiže možda u najjačem sastavu ikada, da li ćemo iskoristiti slabosti drugih, ostaje da se vidi!

Maxbet


Komentari