JOKIĆ OSTAVIO NBA BEZ TEKSTA! Novi tripl dabl, na terenu proveo 65 minuta, Melon mu se izvinio, ali je Portland pobedio!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOKIĆ OSTAVIO NBA BEZ TEKSTA! Novi tripl dabl, na terenu proveo 65 minuta, Melon mu se izvinio, ali je Portland pobedio!

Posle četiri produžetka Portland je dobio Denver I poveo u seriji 2:1 u seriji. Blejzerski su slavili 140:137 (23:17, 25:30, 33:29, 21:26, 38:35).

Nikola Jokić je opet imao tripldabl, 33 poena, 18 skokova i 14 asistencija, ali je u poslednjim trenucima četvrtog produžetka promašio slobodno bacanje što je Portlandu bilo dovoljno za pobedu.

Srbin je na terenu proveo zastrašujućih 65. minuta.

Portland je meč rešio zahvaljujući raspoloženom Rodniji Hudu koji je vezao sedam poena. Među njima je bila najznačajnija trojka za 138:136 na 17 sekundi do kraja.

Jokić je čestitao Portlandu na pobedi,

“Mogli smo i mi da ostvarimo trijumf. Ipak, ovo je košarka, moramo da se spremimo da pokušamo da pobedimo sledeću utakmicu”, rekoa je on

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa izvinio se srpskom košarkašu zbog toga što je odigrao rekordnih 65 minuta.

Kada uđete na sajt piše da je Nikola odigrao svega pet minuta, što znači da je na terenu proveo punih 65 minuta.

"Odigrao je 64 minuta i 58 sekundi. To je ozbiljan broj. Izvinio sam mu se u svlačionici zbog toga", rekao je Meloun na konferenciji za medije.

Centar Denvera “pokvario” je statistiku na zvaničnom sajtu NBA lige, pošto ona ne prepoznaje kada košarkaš odigra više od 60 minuta.

Novinari su ponovo ppokušali da isprovociraju Jokića navodnom lošijom fizičkom spremom mladog Somborca, ali ih je Jokić odmah poklopio.

"Ne znam zašto se to često potencira. Kada sam došao u NBA bio sam možda debeljuškas, ali iskreno to se ni sada nije promenilo. Osećam se odlično na parketu, evo i sada sam sasvim dobro posle utakmice. Nemam nikakvih problema", rekao je Jokić.

Teleks.info/Maxbet

Komentari