ŠOK! MILVOKI BAKSI HOĆE TEODOSIĆA, Zvezda dobila nenadanu konkurenciju iz NBA, SVI ČEKAJU ŠTA ĆE MILOŠ ODLUČITI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠOK! MILVOKI BAKSI HOĆE TEODOSIĆA, Zvezda dobila nenadanu konkurenciju iz NBA, SVI ČEKAJU ŠTA ĆE MILOŠ ODLUČITI!

Dajrlilend ekspres, portal iz Viskonsena navodi da NBA-ligaš Milvoki Baks mogao da “pokupi” Teodosića kao slobodnog agenta.

“Jelenima” je, prenosi Maxbetsport, potreban treći organizator igre, jer trenutno na platnom spisku imaju samo dvojicu, ali imaju i problem sa budžetom.

Naime, novi ugovor Janisa Adetokumba je klupski budžet doveo do same granice, pa sada Milvoki može samo da uzme igrače koji bi pristali da dođu za “veteranski minimalac”. Procena je da bi se Srbin savršeno uklopio u tu priču.

– Milvoki ima samo dva plejmejkera u sastavu, Erika Bledšoa i Džordža Hila. Verovatno će klub pokušati da dovede i trećeg organizatora do početka sezone. Miloš Teodosić bi mogao da bude taj igrač za kojim tragaju, iako su u ovom trenutku ipak veće šanse da se vrati u Evropu. Teodosić je spretan asistent, sa sasvim solidnim šutem i nema sumnje da bi imao šta da pruži Baksima, ako bi ipak odabrao da ostane u SAD – navodi se u pomenutom tekstu.

Ipak, očekuje se da će kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, nastaviti karijeru u Evropi. Posle neuspešne epizode sa Los Anđeles Klipersima, sjajni plejmejker bi se najradije vratio na Stari kontinent, a jednu od brojnih ponuda je dobio i od šampiona Srbije Crvene zvezde.

I dok zvezdaši grozničavo čekaju ishod pregovora između Teodosića i predsednika kluba Nebojše Čovića, iz Sjedinjenih Američkih Država stiže priča koja im se nikako neće dopasti.


Komentari