BUGARI SRBIJI ZAKOMPLIKOVALI PUT NA OLIMPIJADU! Ako hoćemo u Tokio komšije moramo tući 3:0 ili 3:1! OVOGA SMO SE I PLAŠILI!

    foto: CEV/OSS
    Podeli
  • BUGARI SRBIJI ZAKOMPLIKOVALI PUT NA OLIMPIJADU! Ako hoćemo u Tokio komšije moramo tući 3:0 ili 3:1! OVOGA SMO SE I PLAŠILI!

Na kvalfikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju, Bugarska je sa 3:2 pobedila Francusku po setovima 25:23, 17:25, 25:22, 19:25 i 15:8.

Bugarska je meč odlično počela dobivši prvi set posle mini drame, da bi im se Francuzi brzo revanširali dozvolivši im svega 17 poena.

Bugari su ponovo poveli, da bi Francuzi smogli snage da dođu do izjednačenja i u poslednjem petom setu da ostvare veliku pobedu kojom su zakomplikovali situaciju u grupi B.

To znači da će Srbija u sredu morati da pobedi Bugarsku sa 3:0 ili 3:1 kako bi obezbedila polufinale, a Nizozemska bi u utorak mogla Srbiji da učini veliku uslugu i pobedi Bugarsku, ali s obzirom a to u kakvoj su formi nije baš verovatno.

Francuzima je mnogo problema pravio Cvetan Sokolov sa 23 poena, a u bloku je sjajan bio Viktor Josifov. Kod Francuza se istakao Grebenikov, ali su falili poeni Ngapea.

Bugarska i Holandija igraju svoj meč u utorak od 14 časova, dok Srbija sa Bugarskom igra u sredu od 14 časova i 30 minuta.

B92.net

Komentari