(FOTO) SLOBODAN ŠARENAC POSTAO PRAVI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Novinarka iz Slovenije najavila finale odbojke, a ONDA SE UKLJUČIO ŠARENI!

    foto: Printscreen/RTS
    Podeli
  • (FOTO) SLOBODAN ŠARENAC POSTAO PRAVI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Novinarka iz Slovenije najavila finale odbojke, a ONDA SE UKLJUČIO ŠARENI!

Sportski komentator Slobodan Šarenac postao je pravi hit na društvenim mrežama pošto je odgovorom pecnuo koleginicu iz Slovenije koja je napisala da u finalu EP u odbojci priželjkuje "košarkaški scenario".

Odbojkaši Slovenije su napravili još jedan podvig, u fantastičnoj atmosferi u Stožicama pobedili svetskog prvaka Poljsku 3:1 i plasirali se u finale Evropskog prvenstva.

U drugom polufinalu Srbija je slavila nad Francuskom usred Pariza i obezbedila borbu za zlato.

Mnoge je susret selekcija Srbije i Slovenije u finalu Evropskog prvenstva podsetio na 2017. godinu i finale šampionata Starog kontinenta u košarci.

Tada je Slovenija slavila evropsko zlato pošto je u dramatičnom finalu pobedila Srbiju sa 93:85.

Printscreen Instagram

Koleginica iz Slovenije Sanja Modrić, napisala da je na društvenim mrežama kako bi "košarkaški scenario" mogao opet da se ponovi, a kolega iz Srbije Slobodan Šarenac je na sve to imao simaptičan odgovor.

Komentari