IVANA ŠPANOVIĆ PONOVO LETI, VEĆ JE NA GRANICI OD SEDAM METARA! Najbolja srpska atletičarka zaledila konkurenciju!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IVANA ŠPANOVIĆ PONOVO LETI, VEĆ JE NA GRANICI OD SEDAM METARA! Najbolja srpska atletičarka zaledila konkurenciju!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović na atletskom mitingu u skoku udalj održanom na stadionu "Karađorđe" skočila najbolji skok od 6,80 metara. Takmičenje kontrolnog tipa održano je uz učešće desetak takmičara i tamičarki i bez prisustva publike.

Naša najbolja atketičarka Ivana Španović uspešno se vratila na takmičarsku stazu posle duge pauze i uspešno je obavila skokove u svih šest serija.

Trener naše najbolje atletičarke Goran Obradović nije krio zadovoljstvo zbog prikazane forme koju je Španovićeva pokušavala da održi i u otežanim uslovima tokom višemesecne pauze zbog pandemije virusa.

„Srećni smo i zadovoljni. Ivana je danas odradila odlično trening - takmičenje i više smo nego zadovoljni s rezultatom 6,80 metara za otvaranje sezone. Bilo je neophodno da imamo saznanje u kojoj se formi Ivana trenutno nalazi i ovo je odličan pokazatelj da smo na dobrom putu da takmičenja Dijamantske lige dočekamo spremni i na nivou od sedam metara što će i biti jedini cilj za ovu sezonu." rekao je trener Obradović.

Ovo pripremno takmičenje u Novom Sadu u organizaciji AK Vojvodina i Atletskog saveza je praktično i otvorilo ovogodišnju atletsku sezonu.

Posle duge pauze očekuje se da će se mitinzi Dijamantske lige održati u avgustu i septembru a naša atletičarka će na njima pokušati da dostigne granicu od sedam metara.

RTS

Komentari