INTERNET GORI, MLADI BOKSER ZAPALIO SRBIJU I CRNU GORU! Liješević nosi dres đetića, ali maska na licu govori ko je on!

    foto: Printskrin twiter
    Podeli
  • INTERNET GORI, MLADI BOKSER ZAPALIO SRBIJU I CRNU GORU! Liješević nosi dres đetića, ali maska na licu govori ko je on!

Eevropski prvak u boksu za mlade Petar Liješević, crnogorski reprezentativac, pokazao je svetu ko je i odakle vuče korene, pošto se uoči Svetskog prvenstva u Poljskoj pojavio u trenerci svoje reprezentacije, ali je pažnju privukao drugi detalj – na njegovom licu je dominirala zastava Kraljevine Crne Gore sa srpskom trobojkom i belim orlom.

Od 10. do 24. aprila u poljskom Kjelcu biće održano Svetsko prvenstvo za mlade boksere, a na svečanoj ceremenoji otvaranja Petar Liješević je imao čast da predstavlja svoju zemlju i ponese njeno ime na počasni podijum.

Maska, koja je postala nužno zlo u borbi s nevidljivim neprijateljem koji duže od godinu dana hara planetom, štitila je Petrovo lice dok je izlazio na podijum, a dominirala je srpska trobojka.

Jasno je da je ovakav potez „zapalio“ društvene mreže i da je video počeo masovno da se deli, a supertalentovani Liješević je na najbolji mogući način poslao važnu poruku, u svetlu tenzija koje vladaju u crnogorskom društvu.

Inače, Liješević je prošle godine na Evropskom prvenstvu za mlade u kategoriji do 81 kilogram osvojio zlatnu medalju i time potvrdio da raspolaže velikim talentom.

Na takmičenju održanom u Budvi u svakoj od tri runde je bio bolji od Rusa Ramazana Dadajeva i na kraju se popeo na najviše postolje.

Novosti


Komentari