TAJSON I ROJ DŽONS MLAĐI DOLAZE DA JEDAN DRUGOM OTKINU GLAVU! Obe legende kažu da neće biti ništa prijateljski u njihovom okršaju!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TAJSON I ROJ DŽONS MLAĐI DOLAZE DA JEDAN DRUGOM OTKINU GLAVU! Obe legende kažu da neće biti ništa prijateljski u njihovom okršaju!

Majk Tajson i Roj Džons mlađi su bokserske legende u zasluženoj penziji, ali su za kraj novembra zakazali egzibicionu borbu.

Mada, sada su otkrili da oni to ne shvataju tako, već u ring ulaze "željni krvi"! Obojica su odbila bilo kakve ideje da će to biti prijateljska predstava.

"Imamo Majka Tajsona i Roja Džonsa džuniora - ja dolazim da se bijem. Nadam se i da Roj dolazi da se bori i to je sve što treba da znate", rekao je Tajson u obraćanju medijima.

Njih dvojica će se sastati 28. novembra u Stejpls centru u Los Anđelesu. Predsednik Sportske komisije Kalifornije Endi Foster rekao je ranije da će oni ući u ring lagano i da neće juriti da povrede jedan drugoga.

"Nije ovo borba u kojoj idu da otkinu glave jedan drugom. Biće samo u ringu i malo će se kretati po njemu, da bi navijači videli ove legende", rekao je on.

Sa time se ne slaže ni 51-godišnji Džons, baš kao i njegov 54-godišnji protivnik.

"Poslednji tip koji je imao egzibicioni meč sa Majkom pao je u prvoj rundi. A ako to ne znate, onda nešto nije u redu sa vama", rekao je Roj.

On je mislio na egzibiciju iz 2006. godine, kada je Tajson ušao u ring sa nekadašnjim teškašem Korijem "T-Rex" Sandersom (to nije onaj pravi heroj, samo se isto zovu). "Gvozdeni" se tada očigledno zezao i nije imao nameru da povredi rivala.

Roj veruje da će ovog puta biti takmičarski.

"Ko ulazi u ring sa velikim, legendarnim Majkom Tajsonom i misli 'O, ovo je samo egzibicija'?! Rukavice od 12 unci, bez kaciga? Stvarno? Egzibicija? Daj, brate, budimo realni", rekao je Roj.

Tajson kaže da trenira kao manijak - svi smo videli snimke - kao i da mu se vraća ubilački mentalitet. Štaviše, kaže da trenutno živi sam jer porodica ne bi mogla da ga trpi trenutno.

Mondo

Komentari