SPORTSKA SRBIJA U ŠOKU, BOBANA JE IMALA TEK 31 GODINU, PORODILA SE PRE DESETAK DANA, A SAD JE NEMA! Ni bebu nije videla!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SPORTSKA SRBIJA U ŠOKU, BOBANA JE IMALA TEK 31 GODINU, PORODILA SE PRE DESETAK DANA, A SAD JE NEMA! Ni bebu nije videla!

Tragična vest zadesila je srpski sport zbog komplikacija tokom porođaja preminula je reprezentativka Srbije u streljaštvu, olimpijska učesnica i evropska prvakinja Bobana Momčilović Veličković.

Bobana se pre dvadesetak dana porodila, međutim u međuvremenu je došlo do komplikacija iz zasad nepoznatog razloga, zbog čega joj se stanje naglo pogoršalo, a lekari nisu uspeli da joj spasu život

Saznajemo da je sedam dana imala je preeklampsiju, ali doktor to nije ustanovio...

Njene koleginice iz reprezentacije Ivana Maksimović i Bobana Arunović su neutešne, nedavno su slavile zbog nje, a sada je više nema!

Bobana Veličković je 2016. stala je na ludi kamen, a među najveselijima na svadbi bile su Ivana Maksimović i Zorana Arunović.

Na snimku koji je na svoj Instagram profil tada postavila Ivana, vidi se delić slavlja sa venčanja, a i mlada koja je blistala u beloj venčanici.

- Srpsko veselje - napisala je Ivana Maksimović na Instagramu.

Od Bobane se potresnim rečima oprostio i OKS i Božidar Maljković,

Bobana je bila članica olimpijskog Tima Srbije na Olimpijskim igrama u Londonu i Rio de Žaneiru

Olimpijski komitet Srbije izražava svoje najdublje saučešće porodici i kompletnoj sportskoj javnosti Srbije zbog prerane i tragične smrti Olimpijke i reprezentativke Srbije u streljaštvu, Bobane Momčilović Veličković koja nas je napustila u svojoj 31. godini života.

Srpski sport danas je izgubio jednu od najuspešnijih strelkinja. Bobana Veličković bila je ponosni član olimpijskog Tima Srbije, evropska prvakinja i jedna od najboljih strelkinja koje je naša zemlja ikada imala. Rođena i odrasla u Boru, Bobana je sportistkinja koja je svoj grad i državu predstavljala ponosno i dostojno na svakom takmičenju. Svojom hrabrošću, talentom, mirnom rukom i verom u sebe donosila nam je radost svakim svojim odličjem.

Objektiv/Teleks.info


Komentari