BRAVO MOMČINO! KECMANOVIĆ RAZBIO SONEGA, NEKA SE SPREMI MONFIS! Srbin gazi u Melburnu, pokazao je od čega je sazdan!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BRAVO MOMČINO! KECMANOVIĆ RAZBIO SONEGA, NEKA SE SPREMI MONFIS! Srbin gazi u Melburnu, pokazao je od čega je sazdan!

Srpski teniser Miomir Kecmanović nadigrao je Lorenca Sonega sa 3:1 (6:4, 6:7/8:10/, 6:2, 7:5) u trećem kolu Australijan opena i plasirao se u osminu finala. U borbi za četvrtfinale Kecmanović će se sresti sa Gaelom Monfisom.

Posle pobede nad Tomijem Polom u drugom kolu, Miomir Kecmanović je nastavio da niže uspehe karijere plasmanom i u osminu finala na otvorenom prvenstvu Australije.

Za pobedu nad 25. nosiocem turnira Lorencom Sonegom, koji je dvostruko bolje plasiran na svetskoj rang-listi tenisera, Kecmanoviću je trebalo tri i po sata žestoke borbe.

Kecmanović je dobro počeo meč osvojivši prvi set, ali je u nastavku Italijan došao do izjednačenja u taj-brejku jer je naš teniser propustio nekoliko šansi da uveća vođstvo.

U nastavku Kecmanović nije dozvolio da mu opadne koncentracija i sjajnom igrom je uspeo da nadigra suparnika za konačnu pobedu.

U borbi za četvrtfinale Miomir će se sastati sa Gaelom Monfisom koji je pobedio Kristijana Garina iz Čilea sa 3:0 (7:6 /7:4/, 6:1, 6:3).

Kecmanović i Monfis su dosada samo jednom odmeravali snage na terenu. U Bersiju prošle godine Monfis je dobio Kecmanovića sa 4:6, 7:5, 6:3, i našem teniseru će ovo biti odlična prilika za revanš i veliki uspeh u karijeri.

RTS

Komentari