DA LI STE VI U AUSTRALIJI NORMALNI?! NOVAK ZATVORIO TRENING, ONI GA SNIMALI DRONOM, ministar opet preti deportacijom, Srbina sad optužuju i da je lažov...

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • DA LI STE VI U AUSTRALIJI NORMALNI?! NOVAK ZATVORIO TRENING, ONI GA SNIMALI DRONOM, ministar opet preti deportacijom, Srbina sad optužuju i da je lažov...

Iako je zaključio trening za javnost kako bi posle pet dana torture mogao na miru da se pripremi za predstojeći Australijan open, Australijanci su našli način kako da snime kako trenira.

Na društvenim mrežama proširio se snimak na kojem Novak vežba, a snimljen je "iz vazduha".

Istovremeno, ministar za migracije Aleks Hok poručuje da ima pravo da deportuje Novaka svakog trenutka.

Kancelarija ministra potvrdila je da još uvek razmišlja da iskoristi takvu moć, na koju ima pravo na osnovu tamošnjeg Zakona.

- Kao što je navedeno na Sudu, ministar Hok razmatra da ukine vizu gospodina Đokovića u skladu sa članom 133C (3) Zakona o migracijama. U skladu sa tim, temeljno će se razmotriti to pitanje. Iz pravnih razloga je neprikladno komentarisati tu temu - rekao je Hokov portparol.

Za to vreme američki novinar Ben Rotenberg javnosti prezentuje dokumenta do kojih je stigao pozivajući se na "nepravilnosti" koje je Novak mogao da napravi, a koje se sada ispituju.

Naime, kako navodi američki novinar u svojim tvitovima Srbin se nalazi pod optužbama da je lagao u dokumentima, odnosno da nigde nije putovao 14 dana pre ulaska u Australiju.

Spekuliše se da se Novak pripremao u španskoj Marbelji pre dolaska u Melburn, gde mu je pod znakom pitanja nastup na Australijan openu, bez obzira na to što mu je Sud uvažio žalbu i što je počeo da trenira.

Mediji/Teleks.info

Komentari