(FOTO) NEMA ZLE KRVI, ŠMEKERSKI POZDRAV NOVAKA I RAFE U MARDRIDU! Hejteri razočarani, dva najbolja ikad pokazala kakvi su sportsmeni!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) NEMA ZLE KRVI, ŠMEKERSKI POZDRAV NOVAKA I RAFE U MARDRIDU! Hejteri razočarani, dva najbolja ikad pokazala kakvi su sportsmeni!

Srpski teniser Novak Đoković pred novim je izazovom ove sezone. Prvi reket sveta je stigao u Madrid u subotu, gde ga očekuje turnir iz Masters serije 1000. Đoković je već prvog dana imao trening, a danas se susreo i sa svojim najvećim rivalom i svakako najvećom konkurencijom na turniru - Rafaelom Nadalom.

Ova dva teniska asa su se susrela na jednom od terena za trening, gde je usledio i sportski pozdrav.

Treba napomenuti i to da Nadal i Đoković zajedno imaju 41 Grend slem titulu i 73 titule mastersa serije 1000

Takođe je zanimljivo da iako su zajedno nastupili u ukupno 10 finala madridskog mastersa, samo jedanput su igrali međusobno u finalu.

Kako je žreb rekao, ove godine bi mogli da se sastanu u polufinalu, ali će obojica imati teške rivale i pre tog potencijalnog duela.

Podsetimo, Novak će svoj prvi meč na mastersu u Madridu igrati u utorak, a protivnik u drugom kolu će mu biti bolji iz meča u kom se sastaju Gael Monfis i Karlos Gimeno Valero.

SD

Komentari