NADAL BRUTALNO ISKREN! SAMO JE NOVAKOV PORAZ MOGAO DA ME ORASPOLOŽI! Šta reći, Srbin mu nije ispunio želju - NORMALNO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NADAL BRUTALNO ISKREN! SAMO JE NOVAKOV PORAZ MOGAO DA ME ORASPOLOŽI! Šta reći, Srbin mu nije ispunio želju - NORMALNO!

Kada je stigao žreb za ovogodišnji Rolan Garos svi su već videli da ćemo najverovatnije imati meč godine. To se i dogodilo, Novak Đoković i Rafael Nadal sastali su se u polufinalu Otvorenog prvenstva Francuske, tenis je bio sa druge planete, a pobednik je bio Srbin!

Novakov ulazak u finale, a kasnije i titula dobijaju na još većem značaju jer je svetski broj jedan uspeo da pobedi kralja šljake upravo na toj podlozi, a to je mnogo zabolelo proslavljenog Tonija Nadala, Rafinog strica i doskorašnjeg trenera.

Španac je zaustavljen i pre borbe za trofej, na mestu na kojem je podigao 13 pehara, pa je tako Toni Nadal priželjkivao da Novak koji je glavni krivac što Rafa nije imao prilike da se bori za 14. Rolan Garos izgubi u finalu od Stefanosa Cicipasa.

"Samo je Đokovićev poraz od Cicipasa mogao da popravi raspoloženje nakon Nadalovog razočaravajućeg ispadanja u polufinalu Rolan Garosa", potpuno iskreno izjavio je Rafin stric.

Niko nije očekivao da će Toni Nadal stegnutih pesnicva navijati za Srbina u finalu, ali malo je ko očekivao i ovaku brutalnu iskrenost kojoj možda nije mesto i vreme jer i u porazu treba znati biti veliki.

Novak nije ispunio Tonijevu želju, iako je verovatno kod 0:2 za Cicipasa Rafin stric već otvorio šampanjac, Srbin je rekao polako, i posle tri seta se od srca nasmejao i podigao svoj istorisjki pehar.

Toni Nadal ostao je razočaran.

Mondo

Komentari