NOLE JASAN, BIĆU SPREMAN ZA RAFU, USLOVI SU TAKVI DA MI DAJU DOBRU ŠANSU ZA POBEDU! Ipak, sve je otvoreno, to je finale!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOLE JASAN, BIĆU SPREMAN ZA RAFU, USLOVI SU TAKVI DA MI DAJU DOBRU ŠANSU ZA POBEDU! Ipak, sve je otvoreno, to je finale!

Veliko finale u nedelju, protivnik je najteži mogući, kralj Rolan Garosa I šljake Rafael Nadal!

Đoković poručuje da Rafa teško može dag a iznenadi nekom taktikom!

“S jedne strane poznajem njegovu igru jako dobro. On je protivnik sa kojim sam se sastao u svetu tenisa ubedljivo najviše. Igrali smo i ovde, imali smo izuzetne mečeve, velike borbe. On je dobijao većinu mečeva koji su se igrali ovde, na ovom terenu. Ja sam dobio 2015. četvrtfinale. Analiziraću te mečeve. Nadal je ovde kod kuće, kako da kažem."

"Svi jako dobro znamo kakav ima ovde rezultat tokom čitave svoje karijere. Izgubio je samo dva meča a dobio 100, to je neverovatan rezultat. Sve je otvoreno to je finale. Mislim da u ovakvim uslovima imam više šanse. Oporaviću se, imam dovoljno vemena, dan I po da se spremim mentalno i fizički i da dam sve od sebe u finalu", rekao je Đoković.

Ono što je možda važnije od pobede Novaka Đokovića protiv Stefanosa Cisipasa i finala u nedelju je što je Đoković odigrao ceo meč kako da pre toga nije imao zabrinjavajuću povcredu!

“Što se povrede tiče ona je prošlost. Odigrao sam danas četiri sata bez ikakvog problema. Tako da idemo dalje, biću spreman."

RTS

Komentari