NOVAČE, RASTURI IH! ĐOKOVIĆ SPREMA PAKAO AUSTRALIJI, platiće za svaku muku koju su mu priredili! TUŽBA JE NAPISANA...

    foto: Fotoiulustracija
    Podeli
  • NOVAČE, RASTURI IH! ĐOKOVIĆ SPREMA PAKAO AUSTRALIJI, platiće za svaku muku koju su mu priredili! TUŽBA JE NAPISANA...

Novak Đoković se ne predaje! Tražili ste, gledajte, Australijanci će baš zažaliti što su se tako ponašali prema najboljem teniseru sveta.

Naime, Srbin planira da tuži Vladu Australije zbog lošeg tretmana koji je imao otkako je ušao u tu zemlju, otkriva britanski "San" koji navodi da je Novak u stalnom kontaktu sa svojim advokatima u Australiji i da će od pomenute Vlade tražiti odštetu od 3,8 miliona evra.

- Dobro je poznato da Novak i njegova porodica smatraju da je bio loše tretiran tokom karantina u hotelu u Melburnu. NJegova majka je otkrila kako je soba bila puna insekata. Držali su ga kao zatvorenika - navodno su reči izvora bliskog njegovom agentu Adoardu Artladiju, a koje prenosi "San."

Ostrvski tabloid navodi da u sumu od 3,8 miliona ulazi i novčana nagrada koju bi Novak osvojio da je odbranio Australijan open, a nije mogao da se takmiči s obzirom na to da mu je ministar za imigracije Aleks Hok ukinuo vizu i pored pobede Srbina na prvom saslušanju i puštanja iz pritvora.

Podsećanja radi, Đoković je, kao devetostruki pobednik Australijan opena, doživeo da bude proteran iz Australije jer nije urodila plodom njegova žalba na oduzimanje vize od strane ministra za imigracije Aleksa Hoka, ali se prilikom suđenja na Saveznom sudu desio i jedan skandal koji je mnogima promakao.

Sramota koju im Novak neće oprostiti

Pravni zastupnik ministra Hoka Stiven Lojd obrazlagao je zašto je došlo do oduzimanja vize i usput navodio i neke neistine (poput "lošeg uticaja Đokovića", koji se ogleda i u tome "da se u njegovoj zemlji manje od polovine stanovništva vakcinisalo"). A onda je usledila i neverovatna tvrdnja pravnog zastupnika ministra Hoka.

U jednom trenutku je izgovorio sledeći argument zbog kog Đokovića treba proterati, odnosno zbog čega je on opasan za red u Australiji:

- Pojedine grupe koje se protive vakcinaciji čak smatraju Đokovića herojem, ili ikonom slobodnog izbora! Eto, to su neki od detalja zbog kojih je ministar Hok i doneo odluku o oduzimanju vize.

Zanimljivo će biti videti nastavak sage na relaciji Đoković i "kenguri", izgleda da je ono u Melburnu bio samo prvi čin, a konačni obračun je pred nama, epilog nikome nije poznat...

Novosti

Komentari