NOVAK JE NAJSLOBODNIJI ČOVEK NA SVETU, SADA IMA I PRESUDU KOJA TO DOKAZUJE! Nole, nema predaje, nisu ni svesni šta su sada pokrenuli!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NOVAK JE NAJSLOBODNIJI ČOVEK NA SVETU, SADA IMA I PRESUDU KOJA TO DOKAZUJE! Nole, nema predaje, nisu ni svesni šta su sada pokrenuli!

Novak Đokovic je osetio novi svetski poredak i njihovu politiku na svojoj koži u najcrnjoj svojoj boji, onakva kakva jeste. Ali, Novak je pobedio, sada ima i sudsku presudu koja to dokazuje! Satrapi iz Australije nisu ni svesni šta su sada pokrenuli, svet je video ko su i šta su oni koji sebi daju pravo da upravljaju svetom.

Politika može sve. Politika može da prikaze laž u istinu, politika može da negira nauku, može da uzvisi nestruč i nesposobne, a da unizi sposobne.

Politika može da strpa u zatvor nevinog čoveka, a da sudski ne goni dokazanog lopova i prevaranta i ubicu. Možemo ovako da nabrajamo do sutra jer politika i političari mogu sve i svja danas u ovom nakaradnom globalističkom i satanističkom svetskom sistemu.

Sve ovo je Novak Đoković na svojoj koži osetio. Čovek bez krivice je završio u zatvoru. Đoković je dobio stručno medicinsko izuzeće od vakcinacije ali političari su to pogazili i preinačili kao bezvredno mišljenje. Dakle političari su na Novakovom primeru pokazali kako mogu naučne eksperstke zaključke da proglase ništavnim, I stručnu naučnu medicinsku odluku o njegovom vakcinalnom izuzeću proglase bezvrednom. I proglase zdravog Đokovića koji nema nikakav virus u organizmu za pretnju po svetsko zdravlje, što nikakvim naučnim dokazima nije potkrepljeno.

Politika svetska iz novog svetskog poretka diktira najbrutalniju diktaturu nezabeleženu i istoriji. Oni su spremni da samelju svakog čoveka na planeti bez obzira koliko je taj čovek zaslužan građanin ovog sveta. A danas ne postoji čovek na planeti koji je više poznat i više cenjen od Novaka Đokovića! Koiko je samo puta proglašavan za svetskog sportistu godine.

Kada novi svetski poredak melje tako zaslužne građanine sveta i planete šta tek da očekuje neki mali čovek na periferiji novog svetskog poretka?

Ili ćemo mi mali obični svet reći DOSTA, mi smo gospaodari naih života i sudbine! Neće vam proći ovo zlo!

Komentari