NOVAK JE NEPOBEDIV KAD JE U TOP FORMI! Đoković je sa druge planete, MOŽDA JE FEDERERA LEPŠE GLEDATI, ali nije ni blizu Novaku!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVAK JE NEPOBEDIV KAD JE U TOP FORMI! Đoković je sa druge planete, MOŽDA JE FEDERERA LEPŠE GLEDATI, ali nije ni blizu Novaku!

Bivši američki teniser i trener našeg asa Tod Martin izjavio da je Novak Đoković nepobediv kad je potpuno spreman i da niko pre njega nije dostigao takav nivo igre.

Martin je napomenuo da niko nije kao Đoković, navodi da je možda lepše gledati Federera, ali Novakove mogućnosti su sa druge planete.

"Po meni, kad je Đoković na vrhuncu forme, on je nepobediv. Niko nikad nije dostigao takav nivo. Kada je usredsređen, ovaj momak igra bolje nego iko."

"Njegove atletske mogućnosti nisu sa ove planete, ritern je neverovatan, kao zid je. Niko nije vratio toliko loti, i neutralizovao toliko dobrih servisa. Znam o čemu govorim, radio sam sa njim. Možda je Federera najlepše gledati, ali niko nije kao Novak."

"Sada nije uvek fokusiran, ali kada jeste, a videli smo to i na duže staze, on ne mora da igra sjajno. Toliki je borac da uspeva da pobeđuje", izjavio je Martin, nekadašnji Đokovićev trener, za "Tenis365".

RTS


Komentari