NOVAK NEMA IZBORA, MORA DA TO URADI! LEGENDARNI TENISER VERUJE U SRBINA, ALI... Ako neko to može, onda je to Đoković!

    foto: Fotoiluistracija/Printskrin
    Podeli
  • NOVAK NEMA IZBORA, MORA DA TO URADI! LEGENDARNI TENISER VERUJE U SRBINA, ALI... Ako neko to može, onda je to Đoković!

Osvajač 12 Grend slem titula u dublu Maheš Bupati upozorio je Novaka i istakao da su pred njim velike prepreke. U intervjuu za "India.com" on se prvobitno osvrnuo na prošlogodišnji US open, u kojem je srpski teniser glatko izgubio finale od Danila Medvedeva ostavši na korak od istorije i "kalendarskog slema".

"On je bio pod velikim pritiskom da osvoji prvi 'kalendarski slem' u karijeri i tada je bio daleko od svog najboljeg tenisa", izjavio je Bupati i prešao na četvrtfinale ovogodišnjeg Rolan Garosa protiv Nadala.

"Što se tiče meča sa Nadalom, bio je sigurno najbolji na celom Rolan Garosu. Nadal je nekako pronašao način da završi taj duel".

Četrdesetosmogodišnjak iz Čenaija ističe da Novaka nikada ne bi otpisivao, uprkos tome što sada Rafa ima 22 Grend slem titule, odnosno dve više.

"On je verovatno mentalno najspremniji igrač ove generacije, ali, uprkos tome, pred sobom ima velike prepreke. Moraće da se izbori sa mnogim nedaćama zbog toga što nije vakcinisan", objašnjava Bupati.

Zbog deportacije sa ovogodišnjeg Australijan opena, najbolji teniser planete bi mogao da dobije zabranu ulaska u Australiju na tri godine, a zbog toga što nije vakcinisan u ovom trenutku mu je zabranjen ulazak na US open.

"Vimbldon je turnir koji apsolutno mora da osvoji ako želi da ostane u trci za Grend slem titule", podvlači Indijac.

Treći Grend slem sezone počinje 27. juna, a titulu brani upravo Novak, koji je prošle godine u finalu savladao Matea Beretinija.

Komentari