NOVAK TEMPIRA FORMU ZA OZI OPEN! Veoma sam zadovoljan kako se krećem na terenu, a imam još par brzina u sebi!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NOVAK TEMPIRA FORMU ZA OZI OPEN! Veoma sam zadovoljan kako se krećem na terenu, a imam još par brzina u sebi!

Šampion Vimbldona i Australijan Opena, Novak Đoković, kaže da nije zabrinut zbog poraza na egzibiciji u Abu Dabiju od Grka Stefanosa Cicipasa.

Šampion ATP tur finala iz Londona, Cicipas, slavio je sa 3:6, 7:6 (4), 6:4 i u subotu 21. decembra očekuje ga finalni meč sa prvim teniserom sveta, Rafaelom Nadalom.

Đoković je prvi put posle nekoliko nedelja izašao na teren i kaže da ovo bila sjajna prilika da proveri gde se trenutno nalazi što se tiče forme i fizičke spreme.

"Bio je to meč koji je trajao dva sata i gde smo imali mnogo odlično razmena udaraca i poena. Veoma sam zadovoljan kako se krećem na terenu, ali i dalje osećam da imam još par brzina više koje ću nastojati da postignem u narednih nekoliko nedelja", izjavio je Đoković.

Novaka čeka težak posao na startu sezone. On brani titulu na Australijan Openu koji počinje 20. januara.

"Moj cilj je da dostignem maksimalnu formu neposredno pred početak Australijan Opena ili čak i na ATP kupu. Pauza nije bila preduga, tek nedavno sam počeo da igram, tako da su utisci pozitivni", zaključio je drugi teniser sveta.

Srpskot tenisera u subotu 21 decembra od 14 časova očekuje meč za treće mesto na "Mubadala svetskom teniskom šampionatu", protivnik mu je Karen Hačanov.

Biće to njihov četvrti susret, Novak u pobedama vodi sa 2:1.

B92/Teleks.info

Komentari