NOVAKA NE MOGU DA UBIJU, IGRAĆE ON TENIS JOŠ DUGO! ZAŠTO ĆUTE O NADALU, ON JE VEĆI PRESTUPNIK?! Nikola Pilić odbija da ćuti, ovo je sramno!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVAKA NE MOGU DA UBIJU, IGRAĆE ON TENIS JOŠ DUGO! ZAŠTO ĆUTE O NADALU, ON JE VEĆI PRESTUPNIK?! Nikola Pilić odbija da ćuti, ovo je sramno!

Nikola Pilić osvrnuo se na situaciju u kojoj se Đoković nalazi u razgovoru za TV Prva.

Kako kaže, nisu ista pravila za Đokoviča i ostale.

"Uveren sam da je čovek koji je doneo odluku u vezi sa premijerom. Od onog trenutka kada su mu rekla da dođe u Australiju, od tog trenutka su počeli da se ponašaju prema Đokoviću kao prema kriminalcu. Za mene to nije iznenađenje. Sramno je kako se odnose prema čoveku koji je osvojio turnir devet puta", izjavio je Pilić.

Govorio je i o tome kako se oseća Đokovićeva porodica.

"Oni su razočarani. Smatraju da tretman prema Đokoviću nije u redu. Smatraju da bi bilo okej da su mu rekli da ne može da dođe i igra, a ovako su mu napravili bombu i smestili ga u migrantski hotel. Ali nisu ga ubili. To nije prvi put da ga drugačije tretiraju u odnosu na Federera i Nadala", dodaje Pilić.

Prokomentarisao je i slučaj Rafaela Nadala.

"Ljudi ne razumeju šta znači biti svetski šampion. Koja je to snaga, volja i moral. Novaka ne mogu da ubiju, ako ne igra Austalijan open nije kraj sveta. Ako ne igra na Australijan openu igraće na drugim turnirima, Nije to problem. Sramotna je situacija na koji vode državu u Australiji. Zašto ne pričaju o Nadalu. Ako imaju pravilo da 14 da bude u karantinu. On je 20. bio pozitivan, 31. je bio na terenu", zaključio je Pilić.

B92.net

Komentari