NOVAKOV INSTAGRAM GORI, BREJDI, LOVREN, RAKITIĆ, MIROTIĆ, POSPIŠIL... PREMALO JE MESTA SA ZVE KOJI IMAJU PORUKU ZA ĐOKOVIĆA! Australijo, možeš samo da ga mrziš!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVAKOV INSTAGRAM GORI, BREJDI, LOVREN, RAKITIĆ, MIROTIĆ, POSPIŠIL... PREMALO JE MESTA SA ZVE KOJI IMAJU PORUKU ZA ĐOKOVIĆA! Australijo, možeš samo da ga mrziš!

Dobio je bitku, verovatno i rat. Ništa od deportacije, Novak Đoković odlukom Federalnog suda može da ostane u Australiji. Samim tim i da se takmiči na Australijan openu. Ukoliko ministar za imigraciju Aleks Houk ne iskoristi svoje diskreciono pravo i donese odluku o Novakovoj deportaciji. Međutim, posle svega što se dogodilo, male su šanse da dođe do takvog epiloga.

Novak je tamo gde se sjajno oseća, na treningu. Na Instagramu je podelio fotografiju iz Rod Lejver arene, uz koju je napisao:

– Zahvalan sam što je sudija doneo presudu da mi se vrati viza za boravak u Australiji. Uprkos svemu što se dešavalo u protekloj nedelji, želim da ostanem i takmičim se na Australijan openu. Ostajem koncentrisan na tenis. Putovao sam ovde da bih učestvovao na jednom od najbitnijih turnira u istoriji i defitivno mom najuspešnijem. Trenutno toliko mogu da napišem i naravno jedno ogromno HVALA svima širom sveta koji su mi pružali podršku i snagu i ohrabrivali me da ostanem priseban i jak.

Praktično istog trenutka kako je to objavio, počeli su da se smenjuju lajkovi i čestitke. Mnogi poznati sportisti su mu poželeli sreću.

– Napred Novače! Uz tebe smo. Ti si već pobednik – napisala je zvezda Barselone, košarkaš Nikola Mirotić.

Legendarni hrvatski fudbaler, bivši član Barselone, sada Sevilje, Ivan Rakitić je poručio:

– Idemo legendo, svi smo uz tebe.

Javio se i najbolji kvoterbek u istoriji NFL, Tom Brejdi:

– Srećno – napisala je legenda Nju Inglanda, a sada vođa Tampa Beja.

Poruke su imali i džudista Nemanja Majdov, teniser Vasek Pospišil, hrvatski reprezentativac u fudbalu Dejan Lovren, rukometni reprezentativac Srbije Petar Đorđić, bivši košarkaš Crvene zvezde Tadija Dragićević, KK Crvena zvezda…

Mediji

Komentari