OPA, MAREJ SE PREDAO ČUVENOJ DOKTORKI! Ako ga ona ne izviče i sredi mu... Britanci bruje o spoju koji NIKO NIJE OČEKIVAO!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • OPA, MAREJ SE PREDAO ČUVENOJ DOKTORKI! Ako ga ona ne izviče i sredi mu... Britanci bruje o spoju koji NIKO NIJE OČEKIVAO!

U poslednjih nekoliko godina, Endi Marej ima velike probleme sa zdravljem što je uticalo na to da ispadne iz najboljih 100 tenisera sveta i da padne do 839. mesta, pa čak i da razmišlja o završetku karijere.

Britanac je išao na operaciju kuka, a uspeo je da se vrati na veliku scenu gde pokušava da se izbori za teniski "poslednji ples".

Trenutno je 78. na planeti, a u Madridu je trebalo da igra protiv Novaka Đoković, ipak morao je da se povuče pre meča zbog bolesti.

Tridesetčetvorogodišnjak se potom povukao i sa mastersa u Rimu, a britanski mediji pišu o načinu na koji Endi pokušava sebi da produži karijeru.

Vodeći mediji sa ostrva navode da je Marej otišao kod čuvene doktorke Eve Karneiro, koja je poznata članica lekarskog tima Čelsija koja je stekla veliku popularnost, prvenstveno kod muške publike.

Ona je klub iz Londona napustila nakon svađe sa tadašnjim trenerom, Žozeom Murinjom, a sada pomaže Škotu u njegovom pokušaju da se još jednom makar približi samom vrhu svetskog tenisa.

Kurir

Komentari