OVO JE SUŠTINA! "JE*EMO VAS DVE GODINE, ALI JE*EMO I NOVAKA": Amer poludeo zbog političara - Đoković je žrtva lova na veštice! AUSTRALIJA NA NOGAMA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • OVO JE SUŠTINA! "JE*EMO VAS DVE GODINE, ALI JE*EMO I NOVAKA": Amer poludeo zbog političara - Đoković je žrtva lova na veštice! AUSTRALIJA NA NOGAMA!

Najbolji teniser sveta mogao bi noćas da bude deportovan iz Australije, a MONDO će pratiti sve detalje iz Melburna.

Neki žele da se to desi, poput jedne velike teniske legende, dok Tenis Sandgren nikako ne može da opravda ponašanje političara u Australiji. On je još jednom poludeo na njih, a ovog puta psovao je više nego u prethodnim izlaganjima.

Američki teniser zaključio je da se vlasti u Australiji iživljavaju nad Novakom Đokovićem kako bi pokazale svom stanovništvu da nije ništa strašno to što ih dve godine drže u izolaciji!

"Sve je to čudno i iza toga stoji politika. Skoro kao lov na veštice. Ne volim da koristim taj izraz, ali tako je. On ne bi bio tamo bez tog izuzeća koja mu je odobrila ta zemlja, a onda dođe drugo telo u toj zemlji i pokušava da dokaže da nema nejednakih aršina, a 2022. je izborna godina tamo... To je onda idealna prilika za pečat, da se kaže ’zavukli smo ga Novaku Đokoviću’. Vas je..mo dve godine, ali ne brinite, je..mo i Đokovića. Super! Sve je čisto, čoveče. Ludo je to što se događa", ispričao je Sandgren.

Američki teniser smatra da Đoković treba da bude pušten jer mu je to već dozvolio sud u Australiji.

"Ti igrači su pratili pravila, a vi menjate pravila sada, zbog politika. Kad je sudija rekao ’šta je više ovaj čovek mogao da uradi’, to je bio glavni argument. Ako Đokovića deportuju nakon što mu je sudija vratio vizu, jasno je da je to politički. Mislim da u ovom trenutku Australija ne bi trebalo da organizuje grend slem turnir. Kakav je sada rizik Novak Đoković po javno zdravlje? Zašto da se plašimo Novak? Pustite ga", zagrmeo je Tenis Sandgren.

On je tokom Novakove drame u Australiji bio najglasniji govornik u Đokovićevu korist, a nekoliko puta se pojavio u medijima pričajući u korist srpskog tenisera.

Mondo

Komentari