RODIK PROGNOZORA RAT RAFE I NOVAKA U 2022! Ako Đoković ne bude igrao Australiju, to znači da će ciljati na Rolan Garos, a tamo ga čeka nikad naoštreniji Nadal!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RODIK PROGNOZORA RAT RAFE I NOVAKA U 2022! Ako Đoković ne bude igrao Australiju, to znači da će ciljati na Rolan Garos, a tamo ga čeka nikad naoštreniji Nadal!

Bivši američki teniser Endi Rodik nedavno je govorio o tome šta bi moglo Novaka Đokovića da čeka u narednoj sezoni.

On smatra da će mnogo toga zavisiti od Australijan opena, koji će imati rigoroznije mere po pitanju koronavirusa, te je nastup nevakcinisanih tenisera pod znakom pitanja.

"Đoković bi mogao da se suoči sa tim da na naredni Vimbldon dođe sa 20 Grend slemova, s obzirom da će ga potpuno spremni Nadal čekati na Rolan Garosu. Ako gledamo dalje, očigledno da Novak nije otvoren za priču tome. Odluči li da ne igra Australiju, to znači da će ciljati na Rolan Garos", rekao je Rodik, pa upitao:

"Hoćemo li tamo imati Rafu zdravog? Da li će Novak na Vimbldon doći sa 20 GS titula? Niko to ne bi ni pomislio pre finala US opena. Sigurno da je dosta stvari u igri."

Novak je ove godine osvojio tri Grend slem titule, čime se izjednačio sa Nadalom i Federerom na večnoj listi, pošto sada sva trojica imaju po 20.


Komentari