RUBLJOV STAO UZ NOVAKA, AKO POSTOJI PRAVO IZBORA, JA BIH DA NE BUDEM VAKCINISAN! Đoković zbog ovakvog stava satanizovan!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RUBLJOV STAO UZ NOVAKA, AKO POSTOJI PRAVO IZBORA, JA BIH DA NE BUDEM VAKCINISAN! Đoković zbog ovakvog stava satanizovan!

Pandemija koronavirusa prourokovala je brojne probleme u svetu tenisa, tako da se sve više priča i o tome da će i teniseri morati da budu vakcinisani.

Endi Mari, Rafael Nadal i mnogi drugi su govorili proteklih meseci u prilog tome, ali je bilo i onih koji su poput Novaka Đokovića, izražavali veliki oprez.

Poznato je da je Đoković proletos rekao kako ne želi da primi vakcinu za koju prethodno ne zna kakvog je sastava, zbog čega su ga mnogi kritikovali, posebno u medijima u SAD i Velikoj Britaniji.

Jedan od onih koji imaju sličan stav Novakovom je i mladi ruski teniser Andrej Rubljov, koji je imao odličnu sezonu.

On je nedavno rekao kako je mnogo toga oko koronavirusa i vakcinacije konfuzno.

"Ne znam da li ću je primiti, zavisi od situacije u svetu. Koja su pravila? Kako će se sve to dogoditi sada kada je vakcina spremna da se proširi po celom svetu? Zavisi od zahteva. Ako postoji pravo izbora, ja bih verovatno izabrao da se ne vakcinišem. Ako ga ne bude i bude sve obavezno, onda ću se i ja vakcinisati kao i svi ostali", rekao je Rubljov.

B92.net

Komentari