ŠTA SE DEŠAVA?! NOVAK ODJAVIO INDIJAN VELS, LJUBIČIĆ UBEĐEN DA ĐOKOVIĆ VIŠE NEĆE IGRATI! Srbin nije prebolio poraz od Medvedeva!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠTA SE DEŠAVA?! NOVAK ODJAVIO INDIJAN VELS, LJUBIČIĆ UBEĐEN DA ĐOKOVIĆ VIŠE NEĆE IGRATI! Srbin nije prebolio poraz od Medvedeva!

Novak Đoković doneo je odluku da ne učestvuje na Mastersu u Indijan Velsu, objavio je organizator turnira.

Najbolji teniser sveta je bio prijavljen za ovaj turnir, ali je ipak odustao. To je trebalo da mu bude prvi tunir nakon poraza u finalu Ju-Es opena.

- Žao mi je što neću moći da vidim svoje obožavaoce u Indijan Velsu i igram u pustinji, mom omiljenom mestu za odlazak. Nadam se da se vidimo sledeće godine! - napisao je Đoković na Tviter nalogu.

Podsetimo, Masters u Indijan Velsu na programu je od 7. do 17. oktobra.

Do kraja godine od velikih turnira na kojima bi mogli da vidimo Đokovića su Masters u Parizu i Završni Masters u Torinu.

Trener Rodžera Federera Ivan Ljubičić navodi da ga ne bi začudila moguća duža pauza Novaka Đokovića do kraja sezone.

Voleo bih da Novak nastupi u Bersiju na turniru u Parizu ili na Završnom Mastersu u Torinu, ali ne bih se iznenadio da ne nastupi do kraja sezone - izjavio je bivši hrvatski teniser.

Završena je sezona Grend slemova, Novak Đoković je osvojio tri, zamalo došao do četvrtog, a Ljubičić tvrdi da bi naredna sezona mogla biti mnogo neizvesnija dolaskom nvoe generacije:

- Biće interesantno videti videti kako će četiri najveća turnira izgledati u budućnosti i da li će članovi Velike trojke osvojiti ijedan novi slem ili će ostati na 20. Mislim da će ostati konkurentni, ali treba ispratiti da li će moći da se takmiče na pet setova sa mladim igračima koji su se već istakli - Beretinijem, Medvedevom, Zverevom, Cicipasom, Rubljovom.

Teleks.info/Mediji


Komentari