SVET NA NOGAMA, DA LI JE FEDERER ODSVIRAO KRAJ?! Otkazao je Majami, strmoglavo pada na listi, Novak ga srušio na listi najboljih...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • SVET NA NOGAMA, DA LI JE FEDERER ODSVIRAO KRAJ?! Otkazao je Majami, strmoglavo pada na listi, Novak ga srušio na listi najboljih...

Novak Đoković je oborio rekord Rodžera Federera po broju nedelja na vrhu ATP liste, a taj rekord će dugo, dugo stajati. Pre svega zato što je sve izvesnije da Rodžer Federer nema nikakve šanse da opet bude najbolji teniser sveta.

Na njegov povratak na teren čekamo preko godinu dana, pošto je poslednji meč odigrao u polufinalu prošlogodišnjeg Australijan opena kada je izgubio od Novaka Đokovića.

Najavio je povratak na teren, ali on se neće desiti na mastersu u Majamiju, pošto je otkazao učešće na ovom turniru. On se oporavlja od operacije kolena i sada će pasti na osmo mesto ATP liste pošto će izgubiti 1.000 bodova sa tog turnira.

U Majamiju se prošle godine nije igralo, a pretprošle godine Federer je u finalu pobedio Džona Iznera. Pošto će izgubiti 1.000 bodova Švajcarac će ostati na 5.630 bodova pa će ga prestići Stefanos Cicipas i Aleks Zverev.

Svakim danom Federerov povratak se sve više odlaže, a teniski svet sve više priča o tome da možda više nikada nećemo videti Švajcarca na terenu.

Za to vreme, Novak juri ka novim rekordima!

Mondo

Komentari