SVET PRISUSTVUJE ISTORIJI, NOVAK ĆE BITI NAJVEĆA TENISKA PRIČA IKAD! Đoković protiv sveta, videli smo to ranije, ali ovo je drugačije...

    foto: TSS/Printskrin
    Podeli
  • SVET PRISUSTVUJE ISTORIJI, NOVAK ĆE BITI NAJVEĆA TENISKA PRIČA IKAD! Đoković protiv sveta, videli smo to ranije, ali ovo je drugačije...

U svetu tenisa sve je više reakcija na sudsku odluku da se ukine odluka o oduzimanju vize Novaku Đokoviću.

Mnogo je onih koji smatraju da je pobedila pravda i koji veruju da će Novak sada uraditi ono zbog čega je i došao u Australiju, pobediti na Australijan openu.

Tako je Džon Izner po saznanju vesti iz Melburna, poručio:

"Jedina stvar koja je ostala da se uradi je da osvoji trofej i napusti grad i više se ne vrati tamo, kao CM Pank", poručio je Amerikanac.

Felisijano Lopez, koji je sve pažljivo pratio ovih dana smatra da je ovo bila pobeda tenisa.

"Sudija Keli je razrešio uzažnu zbrku apsurda koje su druge partije u celom procesu kreirale. Tenis pobeđuje", poručio je uz haštag Australijan open 2022.

Indijski teniser, Somdev Deverman je poručio da je na pomolu najveća teniska priča.

"Novak protiv sveta. Videli smo to ranije. Ali ovo je drugačije. Ako sve ovo završi odbranom titule i dođe do 21. slema, biće to jedna od najvećih teniskih priča ikada", poručio je Devarman.

Martina Navratilova nije saglasna sa tim što se Novak nije vakcinisao, ali smatra da mu treba dozvoliti da igra.

"Novakovu vizu nije trebalo odbacivati. Iako nisam saglasna sa tim da se ne vakciniše, na kraju se čini da je Novak igrao po pravilima jer su bila u vezi izuzeća. Dajte mu da igra", poručila je Martina.

B92.net

Komentari