(VIDEO) STIDITE LI SE SAD IMALO?! LEGENDARNA KRIS EVERT O NOVAKU, ovo je druga strana Đokovića, on je ljudina...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) STIDITE LI SE SAD IMALO?! LEGENDARNA KRIS EVERT O NOVAKU, ovo je druga strana Đokovića, on je ljudina...

Legendarna Američka teniserka Kris Evert podelila je na svom Tviter profilu snimak o Novaku Đokoviću aludirajući na to da svi treba da se sete šta je Srbin do sada uradio za druge.

Ona je rešila da pokaže svetu pravo lice najboljeg tenisera planete, a u snimku se govori o svemu što je radio za brojne zemlje tokom pandemije korone.

- Ovo je druga strana koju ljudi moraju da vide - napisala je Evert, koja je u svojoj karijeri osvojila 18 Grend slem titula u singlu i tri u dublu.

Na snimku se na jednom mestu nalaze i brojni izveštaji svetskih medija o tome kakve je sve divne gestove Đoković pravio od početka pandemije, a o kojima mnogi ćute.

U snimku se navodi i kako je Novak donirao novac za pomoć Italiji na početku pandemije, da je sa suprugom Jelenom dao Srbiji 1.000.000 evra kao pomoć u borbi protiv korone, kao i da je donirao novac za fondaciju Rafaela Nadala u iste svrhe.

Uz to, Đoković je tražio i da se pomogne teniserima koji nisu u dobroj finansijskoj poziciji tokom pandemije, pomogao je mnogima da se vakcinišu u Srbiji tokom Serbia Opena, a novčano je pomogao i Australiju tokom ogromnih požara 2020. godine.

SD

Komentari