ZA BEKERA JE RAFA FAVORIT, ALI VERUJE DA GA NOVAK MOŽE SRUŠITI! Legendarni Nemac ističe i da su Zverev i Cicipas već na nivou dva najbolja ikad!

    Podeli
  • ZA BEKERA JE RAFA FAVORIT, ALI VERUJE DA GA NOVAK MOŽE SRUŠITI! Legendarni Nemac ističe i da su Zverev i Cicipas već na nivou dva najbolja ikad!

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker prognozirao je ishod polufinala Rolan Garosa koje igraju srpski as i Rafael Nadal.

Bekerov favorit je Nadal, ali slavni Nemac smatra da Novak Đoković ove godine ima veće šanse nego prošle.

Đoković i Nadal će svoj 58. međusobni meč igrati u petak, a Španac ima priliku da se izjednači u broju pobeda u međusobnim okršajima sa srpskim teniserom.

- Nije baš da sam vidovit, glavni favorit za mene je i dalje Nadal. Međutim, vidim i da Đoković može da osvoji turnir. Zverev i Cicipas su skoro u njihovom nivou sada. Samo je pitanje vremena kada će ih sustići. Sada je pitanje ko je mentalno najspremniji – mislim da će oni zajedno sa Danilom Medvedevom u narednim godinama osvojiti mnogo trofeja. Ne može Nadal večno da vlada Rolan Garosom, pitanje je vremena kada će naslednici doći. Zverev ima najveću snagu, ali ponekad može da bude suviše pasivan, mora više da rizikuje – napraviće više grešaka, ali će biti u boljoj poziciji da pobedi- izjavio je Boris Beker.

- Đokovićev ritern je odličan na ovogodišnjem Rolan Garosu, mislim da je veoma dobar u svakom aspektu. Videlo se da u sebi drži mnogo emocija. Zbog takvih scena sam ponosan što sam deo ovog sporta. Teško je tokom pandemije biti teniser i svetski putnik- izjavio je 53-godišnji Nemac.

U petak će na Rolan Garosu u muškoj konkurenciji biti odigrani polufinalni mečevi. Prvi će na teren Aleksandar Zverev i Stefanos Cicipas, taj meč trebalo bi da počne u 14:50.

Republika

Komentari