NEMOJTE NI DA SE ŠALITE SA TIM! SAVIĆ DA ODE SA KLUPE ORLOVA! Vaterpolisti razočarani, opet nisu uspeli da...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NEMOJTE NI DA SE ŠALITE SA TIM! SAVIĆ DA ODE SA KLUPE ORLOVA! Vaterpolisti razočarani, opet nisu uspeli da...

Srpski vaterpolisti su pobedili Grčku sa 13:10 i osvojili zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju. Jedan od najzaslužnijih je svakako selektor Dejan Savić, a njegovi igrači se često šale na račin njegove kilaže. Tako je sada bivši reprezentativac Nikola Rađen podržao foru Stefana Mitrovića koju je izrekao tokom turnira u Japanu.

- Savić je najbolji svih vremena i to je ponovo pokazao. i ne može mu niko ništa. Kakav je? Veliki i dosta gabaritan. Što bi rekao Stefan Mitrović, ja bih zamolio Savića da se oprosti od reprezentacije, jer zauzima dva mesta u autobusu.

- Savić je čovek sa kojim sam igrao i koji me je trenirao. On je najbolje od svih ukapirao kako je izaći iz bazena i voditi ekipu. Najbolje je upotrebio svakog igrača u reprezentaciji, stvorio je atmosferu koje nema nigde. Sve postulate ponašanja je modifikovao i prilagodio novoj reprezentaciji. Hijerarhija se poštuje, zna se šta ko radi i oni deluju kao jedna velika porodica - izjavio je Nikola Rađen za Telegraf.rs.

Inače, opet se nije dogodilo ono što čekamo skoro celu deceniju. Vaterpolisti nisu uspeli da ubace selektora Dejana Savića u bazen.

Mislili smo da će se dogoditi u Riju, a sada smo se nadali da će ga baciti u vodu u Tokiju, ali opet ništa od toga.

SD/Teleks.info

Komentari