ČIJA JE BALKANSKA GLAVA LUĐA, IBRINA ILI NOVAKOVA! Ibrahimović dao odgovor, ovo niko nije očekivao!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ČIJA JE BALKANSKA GLAVA LUĐA, IBRINA ILI NOVAKOVA! Ibrahimović dao odgovor, ovo niko nije očekivao!

Poznato je da su Novak Đoković i Zlatan Ibrahimović veliki prijatelji, a slavni Šveđanin je otkrio koliko su njih dvojica zapravo slični.

Ibrahimović je za vikend proslavio 40. rođendan, a u izjavi za italijanske medije je govorio o mentalitetu najboljeg tenisera sveta Novak Đokovića.

Nov način mršavljenja kod kuće bez fizičkog opterećenja! Sagorite do 1kg potkožnog sala dnevno...

- Prvo, Novak razmišlja na balkanski način. Kad eksplodiraš, sve ide dobro. Kad ste ljuti, dajete sve od sebe, postajete koncentriraniji, pažljiviji- rekao je Ibrahimović i nastavio:

- Kad Nole igra i počne da se ljuti, on daje maksimum. Tako je i samnom. On je savršen sportista. Sa iskustvom i godinama čovek mentalno raste. Nole - on je kao ja- poentirao je Ibrahimović.

Šveđanin je poznat kao veliki egocentrik, ali očigledno da to ne važi kada govori o Novaku.

Podsetimo, povodom 40. rođendana fudbaler Milana je dao intervju za klupski televiziju, a među čestitkama brojnih sportista, jedna je stigla i od srpskog tenisera, koji je inače veliki navijač "rosonera".

Đoković se Ibrahimoviću obratio na maternjem jeziku i tako mu poželeo sve najlepše.

- Gde si Ibra, brate, srećan ti rođendan. Želim ti sve najbolje, puno sreće i zdravlja na fudbalskom terenu. Još mnogo godina da igraš. Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro videti, rekao je Novak u videu koji je gledao Ibrahimović.

Zatim je usledio komentar reprezentativca Švedske, koji je poreklom iz Bosne i Hercegovine.

- Pre svega cenum njegovu balkansku glavu. Kada eksplodira pravi dobre stvari, a to je i moja filozofija, rekao je Ibrahimović.

Prvi teniser sveta neće učestvovati na Mastersu u Indijan Velsu, koji počinje 7. oktobra u kalifornijskoj pustinji, a očekuje se da uskoro saopšti raspored do kraja sezone.


Komentari