HOĆE LI ZVEZDA I PARTIZAN REAGOVATI?! Bogata lista fudbalera koji nisu našli klub, tu je i bivši kapiten orlova, golgeter!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • HOĆE LI ZVEZDA I PARTIZAN REAGOVATI?! Bogata lista fudbalera koji nisu našli klub, tu je i bivši kapiten orlova, golgeter!

Prelazni rok je okončan u većini najjačih fudbalskih prvenstava, ali još nije vreme da se odsvira kraj na seriju potencijalnih dolazaka.

Sada su preostali potpisi slobodnih igrača, koji nisu uspeli da pronađu klubove u prethodna dva meseca i sada su "na izvol`te".

Atraktivan spisak, uglavnom se sastoji od veterana, među njima je i naš Branislav Ivanović (37), koji je minulu sezonu proveo u VBA i nije našao novi angažman.

Tu su i golgeter Aleksandar Prijović, koji je pregovarao sa Crvenom zvezdom, kao i Petar Škuletić. Na spisku je i Kolumbijac Radamel Falkao, pre nekoliko godina predator u protivničkim šesnaestercima.

Najskuplji pojedinac na listi, prema "Transfermarktu", je Serž Orije (20 miliona evra), a od atraktivnih imena izdvajaju se David Luiz, Hatem Ben Arfa, Danijel Staridž.

Novosti

Komentari