ANĆELOTI KAZNIO JOVIĆA, A REAL SE OFANZIVNO RASPAO PROTIV BARSE! Nešto tu ne štima, don Karlo odbio da proda Srbina, a sada...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ANĆELOTI KAZNIO JOVIĆA, A REAL SE OFANZIVNO RASPAO PROTIV BARSE! Nešto tu ne štima, don Karlo odbio da proda Srbina, a sada...

Real Madrid je bljesnuo protiv PSŽ-a u revanš meču osmine finala Lige šampiona kada je nadoknadio “minus dva”, “kraljevski klub” je jednom rukom na peharu koji pripada šampionu Španije, ali četa Karla Anćelotija je jaka samo kada je Karim Benzema na terenu.

Nažalost po navijače “blankosa”, Francuz se povredio i nije mogao da pomogne saigračima. Umesto njega “devetku” je igrao Rodrigo, ali Brazilac se nije video na terenu. Karlo Anćeloti je na 0:2 izveo desnog beka Danija Karvahala i ubacio napadača Marijana Dijaza. Barselona ga je oštro kaznila sa još dva gola – 0:4, ali Italijan je nastavio da pojačava ofanzivu. Ubacio je Marka Asensija i Lukasa Vaskeza, ali ne i Luku Jovića. Zašto je iskusni stručnjak rešio da “kazni” Luku Jovića?

Srbin je poslednji meč u dresu Real Madrida odigrao još pre više od mesec dana. U tom periodu Karim Benzema je dva puta bio povređen, ali Luka Jović šansu nije dobio. Poslednji put na teren je ušao 12. februara protiv Viljareala. Kako stoje stvari “srpski Falkao” do kraja sezone neće da vidi teren sem ako se ne povrede Karim Benzema, Marijano Dijaz, Rodrigo i Markos Asensio u isto vreme.

Zato se postavlja pitanje zašto je Karlo Anćeloti tokom janara odbio sve ponude za pozajmicu koje su stigle na adresu Real Madrida? Najuporniji bio je Arsenal. Tada je Karlo Anćeloti polse Lukinog gola Real Sosijedadu poručio da Srbin ostaje da bude zamena za Karima Benzemu. Nedugo zatim Luka Jović je postao igrač koji uredno svaku utakmicu “kraljevskog kluba” gleda kao nemi posmatrač sa klupe. Ni na zagrevanje ne ide.

Skupo je platio, a plašimo se da će Luka Jović tek skupo da plati hir Karla Anćelotija da ga ostavi na “Santjago Bernabeu”, a onda ostavi po strani i doatno uzdrma karijeru mladog napadača koja je već ozbiljno uzdrmana. Luka ima talenat i zaslužio je da igra, možda ne u Real Madridu, ali da u nekom od velikih evropskih klubova.

Maxbetsport

Komentari