BAJERN IZABRAO TRENERA, NI MURINJO, NI VENGER, NI… Bavarci presekli, ekipu će voditi Španac i legenda kluba Ćabi Alonso!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • BAJERN IZABRAO TRENERA, NI MURINJO, NI VENGER, NI… Bavarci presekli, ekipu će voditi Španac i legenda kluba Ćabi Alonso!

Igračka legenda Bajerna se vraća na mesto uspeha. Posle odlaska Nike Kovača sa klupe šampiona Bundeslige, tim iz Minhena odlučio je da će ekipu od 2020. godine predvoditi proslavljeni as Ćabi Alonso!

Španac je dobio trku, u kojoj je učestvovalo mnoštvo "priznatijih" i zvučnijih trenera. Pominjali su se, između ostalog, Arsen Venger, Žoze Murinjo, kao i šef struke Ajaksa Erik Ten Hagen, koji je rešio da ostane na "Johan Krojf areni" do isteka ugovora.

Kovačev naslednik Hansi Flik dobio je poverenje čelnika Bajerna, ali samo da vodi ekipu do kraja jeseni, pa će navijači Crvene zvezde njega kao glavnokomandujućeg gledati na klupi bišeg šampiona Starog koninenta.

Alonso je, inače, već figurirao za naslednika Zidana u Realu, obzirom da je Sosijedadu započeo trenersku karijeru kao šef u drugom timu, ali je želeo da samostalno vodi ekipu.

SD/Teleks.info

Komentari