BARSA IMA PLAN ZA SALAHA, PARE ĆE DOBITI OD... Ovo do sad niko nije smislio, možda bi večiti mogli da nešto nauče!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BARSA IMA PLAN ZA SALAHA, PARE ĆE DOBITI OD... Ovo do sad niko nije smislio, možda bi večiti mogli da nešto nauče!

Čelnici Barselone moraće da inzađu načine kako bi tim izveli iz finansijskih poteškoća, a kreativna rešenja prenose i na polje transfera.

Pored toga što su navijačima ponudili da organizuju svoje venčanje na "Kamp Nou" i da tokom juna zaigraju fudbal na stadionu za 300 evra po igraču, sad žele i zvezdu Liverpula Mohameda Salaha "za dž".

Ovog leta bi po tom receptu mogli da angažuju Franka Kesija i Andreasa Kristensena, dok bi narednog prva meta bio Salah.

Španski mediji su preneli navode "Mirora" da će Katalonci sačekati Egipćanina narednog leta s obzirom na to da pregovori o produžetku saradnje ne idu nabolje posle više meseci brojnih pokušaja.

Salah će u tom trenutku imati 30 godina i sigurno će zahtevati veliku platu i bonuse za potpis, ali bi isto tako bio previše dobra prilika da bi je propustili.

Barselona se tako usled trenutne situacije okreće modelu rada koji krasi Juventus (pa i Inter od dolaska Marote). U međuvremenu su se pojavili navodi da bi "Stara dama" da dovede Karlosa Solera iz Valensije. Pogađajte, sledećeg leta kad mu istekne ugovor.

B92.net

Komentari