RONALDO ODJAVIO PSŽ, REAL, BARSU... NE OSTAJE NI U JUNAJTEDU?! DA LI JE ČELSI NAREDNA DESTINACIJA?! Nešto se opasno kuva, ali...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RONALDO ODJAVIO PSŽ, REAL, BARSU... NE OSTAJE NI U JUNAJTEDU?! DA LI JE ČELSI NAREDNA DESTINACIJA?! Nešto se opasno kuva, ali...

Izgleda da nema drugih opcija, sem Kristijana Ronalda. Naime, pošto je izgubio trku za Rafinju koji je blizu Barselone, Čelsi će teško i do Dembelea koji će produžiti ugovor sa Kataloncima pa sada izgleda ostaje mesto za Kristijana Ronalda.

Nije tajna da Amerikanci žele Portugalca pre svega zbog marketinških interesa, ali da je nemački menadžer želeo da forsira trio Rafinja-Sterling-Haverc. Sada od Brazilca iz Lidsa nema ništa, pa će Portugalac biti bliži klubu.

Ronaldo u Barsi?! Da, moguće je!

Mendeš je razgovarao sa Boelijom, novim prvim čovekom "Plavaca", čini se da nema prepreke, da se Junajted pomirio sa odlaskom fudbalera koji nije ni otputovao sa timom u Aziju. Kristijano se izgovorio porodičnim problemima, ali svima je jasno da ne želi da ostane. Njegov razlog je jasan, hoće da igra u Ligi šampiona i za trofeje, ne veruje da je Junajted sposoban za tako nešto.

Obeštećenje bi bilo simbolično za igrača njegovog statusa, oko 15 miliona evra, a on bi dodatno smanjio primanja koja je već prepolovio odlaskom iz Juventusa u PL. Novac mu nije u prvom planu, pa se očekuje da će Čelsi, ako zaista želi završiti posao.

Recimo i to da se Tuhel na pitanje navijača hoće li stići Ronaldo, samo nasmejao i rekao: "To vam neću otkriti", što je samo pojačalo spekulacije.

Mediji

Komentari