RONALDO U SITIJU, ALI NI PSŽ NE ODUSTAJE! FUDBALSKI SVET NA NOGAMA! Juventus se po svemu sudeći ništa ne pita...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RONALDO U SITIJU, ALI NI PSŽ NE ODUSTAJE! FUDBALSKI SVET NA NOGAMA! Juventus se po svemu sudeći ništa ne pita...

Mediji bruje o tome da bi Kristijano do kraja prelaznog roka vrlo lako mogao da napusti Juventus!

Bliži se finiš prelaznog roka, već smo videli prelazak Lionela Mesija iz Barselone u Pari Sen Žermen, a sada bi mogao da usledi još jedan veliki šok.

Kristijano Ronaldo je spreman da napravi fudbalski "zemljotres", a stižu ekskluzivne informacije da je Portugalac blizu potpisa za Mančester siti!

Naime, u utorak uveče pojavile su se informacije sa različitih strana, po kojima je Ronaldo spreman da ode iz Juventusa do kraja prelaznog roka, a samo se postavlja pitanje da li u Mančester siti ili u Pari Sen Žermen!

Francuski "L'Ekip" piše da je Ronaldo nezadovoljan u Juventusu i da želi da napusti klub, kao i da Kristijano vidi sebe u Mančester sitiju pre nego što se prelazni rok završi.

Pominjalo se da Ronalda niko ne želi da dovede, ali sada stižu nove informacije.

Bivša zvezda Mančester junajteda je navodno već pričala sa igračima Mančester sitija i oseća da bi ceo posao mogao da bude završen do kraja vikenda. Takođe, francuski list piše da bi Siti mogao da ispuni Ronaldove zahteve po pitanju plate, ali da bi krenuli za njim samo ukoliko odustanu od Harija Kejna.

No, tu nije kraj cele zavrzlame, jer se u celoj priči i dalje pominje PSŽ.

Već danima se pominje da Parižani razmišljaju o prodaji Kilijana Mbapea do kraja prelaznog roka, jer ne želi da potpiše novi ugovor, a klub ne želi da narednog leta napusti klub kao slobodan igrač.

U međuvremenu, Kalifa bin Hamad Al Tani, član kraljevske porodice iz Katara koja je vlasnik PSŽ-a, napisao je u utorak na Tviteru objavio sliku na kojoj se nalaze Mesi i Ronaldo jedan pored drugog u dresu Parižana, uz opis "Možda?"

Time je član kraljevske porodice iz Katara nagovestio da ni odlazak Ronalda u PSŽ nije nemoguć, čime bi se stvorili uslovi za neverovatan napadački triling Mesi-Nejmar-Ronaldo. Ukoliko bi uspeli da prodaju Mbapea zainteresovanom Real Madridu, PSŽ bi imao novca da "pokrije" dolazak Portugalca na "Park prinčeva".

Pa da vidimo šta nas čeka u finišu prelaznog roka...

Mondo/Mediji

Komentari