RONALDO U PSŽ, ŠPANCI TVRDE DA JE TO GOTOVA STVAR! Nejmar poručio da jedva čeka da zaigra sa Kristijanom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RONALDO U PSŽ, ŠPANCI TVRDE DA JE TO GOTOVA STVAR! Nejmar poručio da jedva čeka da zaigra sa Kristijanom!

Rastanak Kristijana Ronalda i Juventusa sve je izvesniji. Portugalac je više puta isticao da želi da karijeru završi u matičnom Sportingu, ali da pre toga hoće da zaigra u još nekom evropskom velikanu.

Španski AS piše da je Ronaldo najbliži prelasku u Pari Sen Žermen. Navodi se da su Parižani već otpočeli razgovore o tome da sledeće sezone Kristijano igra u dresu “Svetaca”.

Brazilac Nejmar je podgrejao priče nedavnom izjavom:

– Želim da igram sa Kristijanom Ronaldom. Već sam igrao sa sjajnim igračima poput Mesija i Mbapea, ali još nisam igrao sa Ronaldom.

Kako piše AS i Juventus je voljan da se rastane s Ronaldom godinu dana pre isteka ugovora. Novi trener Masimilijano Alegri nema Ronalda na listi svojih prioriteta za sledeću sezonu. Italijan se “više kladi” na Dibalu i Moratu.

Nikola Jokić i Denver su na korak od polufinala NBA Zapada, vode 3:2 protiv Portlanda, i večeras (02.00) imaju priliku da sve završe. Ali Portland je domaćin i favorit je - kvota na keca je 1,50, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portland - Denver.

Juventus traži za Ronalda 25-30 miliona evra, ali je spreman i da spusti obeštećenje, u zamenu za dolazak Ikardija. Sam Alegri je dao zeleno svetlo za tu vrstu dogovora.

SD

Komentari