ČOLO NAŠAO ZAMENU ZA KOŠTU, VEĆE JE IGRAO U ATELETIKU I VREME JE DA SE VRATI! Dijego Žota briljira u Vulvsima, samo sad mu je i cena...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ČOLO NAŠAO ZAMENU ZA KOŠTU, VEĆE JE IGRAO U ATELETIKU I VREME JE DA SE VRATI! Dijego Žota briljira u Vulvsima, samo sad mu je i cena...

Španac brazilskog porekla Dijego Košta ponovo napušta Atletiko iz Madrida. Prgavom napadaču ugovor ističe za nešto više od godinu dana, upravo bi to želela da iskoristi Roma i da iskusnog fudbalera dovede za simboličnu sumu.

Zamena je spremna, tačnije izabrana, radi se o fudbaleru Vulverhemptona Dijegu Žoti. Portugalac je već nosio dres Atletiko Madrida od 2016. godine kada je stigao iz Pakoš Fereire za sumu od osam miliona evra. Usledile su pozajmice a potom dve godine kasnije i konačan transfer u Vulverhempton.

Žota je ove sezone sjajan u dresu "vukova" gde je na 37 nastupa postigao 15 golova i dodao šest asistencija. Španska Marka spekuliše da će Madriđani poslati predlog u visini od 35 miliona evra i nadati se da će navedena suma biti dovoljna za apetite čelnika tima sa Molinua.

SD

Komentari