SUAREZ SE VRAĆA U BARSU, IGRAĆE ZA SIĆU SAMO DA... Urugvajac bi da ode iz Atletika, šta će na ovo reći Čolo?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SUAREZ SE VRAĆA U BARSU, IGRAĆE ZA SIĆU SAMO DA... Urugvajac bi da ode iz Atletika, šta će na ovo reći Čolo?!

Napadač Atletiko Madrida Luis Suarez (35), kojem ugovor ističe ove sezone, želi da se vratiti u Barselonu, objavili su španski mediji.

Treći najbolji strelac Barse svih vremena postigao je 195 golova za Katalonce u veoma uspešnom šestogodišnjem mandatu. Poslednje dve godine igra za Atletiko, ali više nije u golgeterskoj formi u kakvoj je bio u dresu bivšeg kluba. Ove takmičarske godine je na 42 nastupa u svim takmičenjima postigao ukupno 13 pogodaka.

Urugvajac je spreman i na manju platu da bi mu se ostvarila želja da igra u nekoj od najjačih evropskih liga kako bi ostao u dobroj fizičkoj kondiciji za Svetsko prvenstvo u Kataru. Na "Kamp nou" su upoznati sa njegovim namerama i drži tu opciju otvorenom.

Ovaj 35-godišnjak je zarađivao 187.000 evra nedeljno u Atletiku, a u Blaugranu bi navodno pristao da dođe i za manju platu.

Španski "Sport" tvrdi da je Barsin menadžment zainteresovan za Suareza ako propadnu dogovori sa zvezdom Bajerna iz Minhena, Robertom Levandovskim.

Suarez je karijeru je počeo u urugvajskom Nacionalu, a potom je otišao u Evropu. Pre dolaska u Barselonu igrao je za Groningen, Ajaks i Liverpul.

Novosti

Komentari