DA LI ĆE OVO UBEDITI MITRA DA DOĐE U EVERTON! ANČELOTI NA GIDISON DOVODI UBITAČNOG PAKERA IZ REALA! Karamele se ne šale!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • DA LI ĆE OVO UBEDITI MITRA DA DOĐE U EVERTON! ANČELOTI NA GIDISON DOVODI UBITAČNOG PAKERA IZ REALA! Karamele se ne šale!

Karlo Ančeloti stigao je u Everton, a, kako se i očekivalo, imaće neophodan budžet da dovede pojačanja. On sigurno neće štedeti, jer želi ojačati tim.

Britanski mediji tvrde da između ostalih želi dovesti plejmejkera Real Madrida Džejmsa Rodiregeza (James Rodriguez) na pozajmicu. Evertonov novi šef sarađivao je s kolumbijskim internacionalcem u Realu i Bajernu, gdje je 28-godišnjak, također, bio na pozajmici.

Veznjak koji je proveo dve sezone u Nemačkoj nije uspeo zadiviti Zinedin Zidana, pa nije u planovima Reala, a to u Evertonu vide kao šansu.


Podsetimo, Ančeloti je od uprave zatražio da mu po svaku cenu u tim dovedu i Srbina Aleksandra Mitrovića iz Fulama. Veliki Karlo poručuje da je Mitrogol sjajan, a kakav bi tek bio u tandem sa jednim od najboljih svetskih plejmejkera…

Teleks.info/Sport.ba

Komentari