DON KARLO PREUZIMA REAL! Ančeloti prvi pik Florentina Pereza, Poketino, Raul i Konte su rezerve...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DON KARLO PREUZIMA REAL! Ančeloti prvi pik Florentina Pereza, Poketino, Raul i Konte su rezerve...

Trka za naslednika Zinedina Zidana na klupi Real Madrida se zahuktava. Sezona za zaborav, bez ijednog trofeja, naterala je upravu Madriđana da dobro proceni i premeri jer nema prava na grešku.

Posle velikih trenerskih imena poput Alegrija, Kontea, Poketina, čak i klupske legende Raula, u prvi plan iznenada je došao stručnjak koji zna kako se osvajaju trofeji u Realu.

Bukvalno preko noći Karlo Anćeloti postao je prvi pik predsednika Florentina Pereza. Kontakt je uspostavljen i kako ističu španski mediji, dogovor je blizu. Ipak, valja sačekati, jer istorija uči da su u ovako velikim klubovima mogući preokreti u “minut do 12”.

Slavni Italijan bio je trener Reala od 2013. do 2015. godine i svakako da ga navijači najviše pamte po tituli šampiona Evrope iz 2014. godine. Anćeloti je sa Realom osvojio i Kup Španije, Superkup Evrope, a bio jei klupski prvak sveta. Međutim, ono što je nedostajalo je titula prvaka Španije koja mu je dva puta izmakla. Ako ponovo sedne na klupu velikana sa “Bernabeua”, eto prilike da kompletira nisku trofeja.

Novosti

Komentari