ENRIKE ODJAVIO RONALDA! DA PREUZMEM JUNAJTED?! JEL TO PRVI APRIL, PA SE NEKO... Već treniram najbolji tim na svetu, ima 5.000 igrača!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ENRIKE ODJAVIO RONALDA! DA PREUZMEM JUNAJTED?! JEL TO PRVI APRIL, PA SE NEKO... Već treniram najbolji tim na svetu, ima 5.000 igrača!

Ole Gunar Solskjer je napustio Mančester junajted posle tri godine koje su obeležili uglavnom neuspesi. Sada će na klupi kao privremeno rešenje biti Majkl Kerik.

Nekadašnji vezista "crvenih đavola" odavno je u stručnom stabu ekipe, a sada će zajedno sa Majkom Felanom voditi tim dok se ne nađe trajno rešenje.

Mnogo je priča o tome ko bi mogao da bude novi meadžer, a Krisitjano Ronaldo je sve iznenadio svojim izborom! Iako se spekulisalo da bi on želeo da ponovo sarađuje sa Zinedinom Zidanom njegova želja je da na klupu sedne Luis Enrike!

Nekadašnji trener Barselone sada vodi reprezentaciju Španije, a kada su mu novinari postavili pitanje o mogućem preuzimanju Junajteda samo se nasmejao!

"Je l' danas prvi april? Pa ja već treniram najveći tim, u Španiji imam 5.000 svojih igrača", jasan je bio Luis Enrike.

"Opekli" su se Dejvid Mojes, Luj van Gal i Žoze Murinjo u Junajtedu i sada je to daleko od poželjne destinacije, uprkos ogromnom budžetu i zvezdama koje su dovedene

Komentari