GAĆINOVIĆ U ĐENOVI?! MIJATE, NE RAZMIŠLJAJ NI SEKUND, VELIKAN SERIJE A SE NE ODBIJA! U Hofenhajmu ionako nećeš igrati!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GAĆINOVIĆ U ĐENOVI?! MIJATE, NE RAZMIŠLJAJ NI SEKUND, VELIKAN SERIJE A SE NE ODBIJA! U Hofenhajmu ionako nećeš igrati!

Mijat Gaćinović je jedan od boljih srpskih fudbalera koji bi u januaru mogli da promene klub. Srpski vezista je pao na margine u Honfenhajmu i ima dozvolu da ove zime promeni klub. Naravno, uz adekvatnu ponudu.

Gaćinović je igrao u prva četiri budnesligaška meča sezone a onda je pao u nemilost Hofenhajmovog trenera Sebastijana Henesa i više nije odigrao ni minut. Klub mu je nedavno rekao da bi rastanak možda bio najbolja opcija za sve jer mu se status neće promeniti i od tada vlada neizvesnost šta će biti sa povremenim srpskim reprezentativcem koji ima ugovor do leta 2024. godine.

Sada iz Italije stižu vesti da je Đenova zainetersovana za Gaćinovića i da je uz njega naciljala i Majncovo krilo Žan Pola Boetijusa. Obojicu igrača bi italijanski klub hteo da dovede na pozajmicu do kraja sezone.

Klub sa Marasija je u teškoj situaciji pošto odvano nije bio bliži ispadanju iz Serije A i zato mora da reaguje u januarskom prelaznom roku kako bi popravio šanse u borbi za opstanak.

Serija A se u poslednje vreme pokazala kao idealna sredina za srpske fudbalere. U italiji blistaju Vlahović, Milenković, braća Milinković Savić, u Veroni su sjajni Lazović i Ilić, u Torinu je vrlo dobar Saša Lukić, Đuričić je bio nezamenjiv u sasuolu do povrede, Nastasić je oživeo karijeru u Firenci, a nameće se i Aleksa Terzić... Oinače, Srbija je na trećem mestu po briju stranaca u Seriji A ove sezone. Samo Brazil i Francuska imaju više predstavnika.

Gaćinović bi mogao da se prdruži koloniji srpskih fudbalera i da rehabilituje karijeru koja je u padu od dolaska iz Frankfurta.

Mozzartsport

Komentari