SMS ŠOU U ĐENOVI, NAJPRE ZABIO, PA ASISTIRAO I NA KRAJU POCRVENEO! Sergej se igra fudbala, i to na baš opak način!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SMS ŠOU U ĐENOVI, NAJPRE ZABIO, PA ASISTIRAO I NA KRAJU POCRVENEO! Sergej se igra fudbala, i to na baš opak način!

Lacio je pobedio Sampdoriju u utakmici 16. kola Serije A, rezultatom 3:1 (3:0). Može se reći da su meč obeležili Sergej Milinković-Savić i Ćiro Imobile. Srbin zog gola, asistencije i isključenja, a Italijan zbog dva pogotka.

Poveli su Rimljani golom našeg reprezentativca već u sedmom minutu, posle akcije Imobilea i Matije Zakanjija koji je Sergeja poslužio kao na tacni. Ostalo mu je da sa nekoliko metara pošalje loptu u donji ugao gola Đenovljana. Nove golove dao je Imobile, a zanimljivo je da su data u 17. i 37. minutu. Dakle, na stadionu "Luiđi Feraris" je sve bilo u "znaku sedmice".

Savić je za samo minut dobio dva žuta kartona. Prvi zbog starta, a drugi zbog prigovaranja sudiji Mikeleu Fabriju.

U 89. minutu, Manolo Gabijadini je samo ublažio poraz.

Najverovatnije je da je ekipa Mauricija Sarija ovom trijumfom "potpisala otkaz" treneru Sampdorije, Robertu D Aversi. Ovo je Sampdoriji drugi vezani poraz, i sada je na 15. mestu na tabeli sa 15 bodova.

Kada je reč o Laciju, posle tri meča bez pobede usledio je ovaj trijumf. Gubili su od Juventusa i Napolija, a u prošlom kolu odigrali bez pobednika, sa Udinezeom. Bilo je 4:4. Sada su na sedmom mestu, sa 25 bodova, koliko ima i gradski rival Roma.

24sedam

Komentari