ITALIJA OČIMA NE VERUJE, SAMO SRBI MOGU DA URADE OVAKO NEŠTO! Spektakularan meč Torina i Lacija, SMS i Lukić bacili "čizmu" u trans!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ITALIJA OČIMA NE VERUJE, SAMO SRBI MOGU DA URADE OVAKO NEŠTO! Spektakularan meč Torina i Lacija, SMS i Lukić bacili "čizmu" u trans!

Spektakularan meč odigrali su danas Torino i Lacio! Ako mislite da je italijanski fudbal dosadan, onda nemamo o čemu da pričamo... Gotovo je nemoguće objasniti ono što se desilo danas u Torinu.

Golom Bremera i Belotija u roku od četiri minuta Torino je stigao da preokrene rezultat već na polovini prvog dela igre. Prvi su se u strelce upisali gosti, pogotkom Pereire već u 15. minutu susreta.

Stvari je na početak vratio SMS! Sergej Milinković-Savić je početkom drugog dela igre fenomenalno pogodio iz slobodnog udarca, uhvativši golmana na pogrešnoj nozi.

U tim trenucima Lacio je imao bod u džepu, na par minuta ga je "ukrao" Saša Lukić golom za 3:2 nakon greške odbrane Lacija, ali su gosti uspeli da naprave čudesna preokret.

Igralo se 100 minuta fudbala u Torinu, što je bilo dovoljno vremena da Lacio preokrene. Lukić je pogodio u 87. minutu, Imobile je sa bele tačke izjednačio u 95. minutu, a Kaisedo je u 98. postavio konačnih 3:4! Definitivno, ovo je bila najluđa utakmica runde!

Mondo.rs


Komentari