I KLOP SE PITA KAKO?! LIVERPUL MORA NAĆI ZAMENE ZA NEZAMENJIVE! Firmino, Mane i Salah idu u januaru, koga umesto njih?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • I KLOP SE PITA KAKO?! LIVERPUL MORA NAĆI ZAMENE ZA NEZAMENJIVE! Firmino, Mane i Salah idu u januaru, koga umesto njih?!

Fudbaler Liverpula Roberto Firmino povredio je zadnju ložu u duelu protiv Atletiko Madrida zbog čega će bar mesec dana biti odsutan sa terena, potvrdio je Jirgen Klop.

Povreda Brazilca kao i odustvo Mohameda Salaha i Sadija Manea u januaru zbog obaveza u Afričkom Kupu Nacija pokrenula je goruće pitanje na "Enfildu", a odnosi se na hitan prolazak rešenja za napadača.

Interesanto je da Liverpul pukao protiv Vest Hemu za koji igra Džarod Bouen, napadač koji je od letos na radaru "Crvenih".

Da interesovanje još postoji potvrdio je i Klop u najavi utakmice govoreći biranim rečima o napadaču londonskog kluba.

"Mnogo mi se dopada igra Bouena. Dokazao je sebe u Halu, a nije mu trebalo mnogo vremena da pokaže kakav je fudbaler i u Premijer ligi. Načinio je veliki korak", rekao je Klop.

Osim Bounea na Liverpulovom radaru za napadaču su i Majk Antonio, Pablo Fornals i Said Benrahma, a Klop je u prošlosti pohvalno govorio i o premijerligaških špicevima Oliju Votkinsu i Patriku Bemfordu.

Osim udarne trojke Liverpulovim napadača, "Crveni" na raspolaganju imaju i Dioga Žotu, dobrog golgetera, ali nedovoljnog da nadomesti izostanke kolega iz navalnog reda.

Sportske

Komentari