ISPLIVAO PRLJAVI VEŠ IZ SVLAČIONICE LIVERPULA, SALAH, MANE I FIRMINO U SVAĐI! Nije ni čudo što ne mogu nikog pobediti!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ISPLIVAO PRLJAVI VEŠ IZ SVLAČIONICE LIVERPULA, SALAH, MANE I FIRMINO U SVAĐI! Nije ni čudo što ne mogu nikog pobediti!

Liverpul je vezao šest poraza na "Enfildu", atmosfera u ekipi je veoma loša, a u javnost se iznosi i "prljav veš" iz svlačionice aktuelnog šampiona Engleske. Najveći problem je svakako loš odnos između Mohameda Salaha, Sadija Manea i Roberta Firmina.

Pomenuti trojac u 2021. godini nije uputio šut u okvir gola na "Enfildu", što je neverovatan podatak.

Navodno je Mane ljut na Salaha, a ako je verovati pisanjima pojedinih ostvrskih medija, nisu se pozdravili na poslednjem treningu. Takođe, Firmino se distancirao.

Salah je navodno "optužio" Manea da u nekim situacijama neće da izbori penal, kako Egipćanin ne bi dao gol sa bele tačke.

Šta je glavni uzrok loše forme igrača Liverpula, teško je reći. Nagađanja i spekulacija je sve više, a izabranike Jirgena Klopa sutra očekuje revanš utakmica osmine finala Lige šampiona.

Ostaje da se vidi da li će da sačuvaju prednost na neutralnom terenu u Budimpešti, gde će biti formalni domaćini. Bilo kako bilo, Liga šampiona im je poslednja šansa da spasu sezonu.

Komentari